oktober 2009

Halloween cupcakes

Imorgen er det halloween, så jeg tenkte at jeg skulle slenge opp noen inspirasjonsbilder av halloween cupcakes.

Fint papir på etsy

Det er så mye fint papir som kan kjøpes på etsy.com. Får lyst til å kjøpe masse og lage kort eller noe. For eksempel har jeg kjempelyst på disse:

Julepynt fra Åhlens

Etter at lise tipsa meg om noe morsom julepynt på Åhlens, sjekka jeg ut hjemmesida. Og der er det mye fint.Og min absolutte favoritt. Det Lise tipsa meg om: cupcaken!

Cupcakes julepynt

Søte små cupcakes til å henge på juletreet. Disse hadde vært perfekte for meg.

Fruktøredobber

Jeg synes disse øredobbene var søte. Går mest med store øreringer selv, men ville gjort et unntak her.

Bake-frieri

Dette er en helt utrolig søt ide. Her har Bakerella hjulpet til i et frieri. I denne posten på bloggen hennes spør Rich om hans kjæreste Melissa vil gifte seg med han.Frieriet skjer på denne måten:...

Cupcake strykemerker

Da jeg titta rundt på etsy i går, fant jeg også disse cupcake strykemerkene. Hadde likt å ha de på en veske eller en puteeller noe.

Cupcakesmykke

Likte dette smykket som jeg fant her på etsy. Selegeren hadde også noen kule vesker.

Cupcake klokke

Denne finnes på Angel Heart design. Er litt for lite tøff for mitt kjøkken, men synes ideen er veldig kul.

Flott, retro salgsblogg

Jeg liker virkelig denne salgsbloggen. Den har masse flotte retroting til en ganske billig penge. bør sjekkes ut for de som liker retro ting.scandinavianretroshopDigger feks disse, men de er desver...

Rainbow cupcakes

Jeg prøvde meg jo på rainbow cupcakes for en tid tilbake. Her er noen bilder av andre rainbow kaker og cupcakes. Disse har enda sterkere farger enn mine og er virkelig flotte.

Ladiebug88 cupcakes

Denne dama lager masse flotte cupcakes. Heldigvis for meg legger hun også ut bilder av de på Flikr.

Fantastiske Patch Cabinet

Jeg digger Patch Cabinet fra wis desig. Har nok uansett ikke plass til det her, men synes det er helt fantastisk!Vet ikke hvilken farge jeg helst ville hatt. de er så utrolig kule begge to.Og jeg h...

Rom under et svømmebasseng

Dette synes jeg rett og slett var nydelig.Det er et svømmebasseng i andre etasje med en gang under. Se så flott lys det skaper på veggene under:Jeg fant det her.

Høstcupcakes

Etter å ha posta et innlegg med julecupcakes i går tenkte jeg at jeg skulle poste litt cupcakesinspirasjon som passer bedre til denne årstiden.

Julepyntcupcakes

Jeg synes egentlig at det er alt for tidlig å tenke på jul, men disse julepyntcupcakesene er jo veldig flotte.Jeg vil lage sånne til jul.

Dør som kan åpnes begge veier

Sjekk ut denne døra fra Venetian Celegon. Den kan åpnes begge veier og bruker ca 50% mindre plass på å åpnes enn andre dører. Jeg synes den var veldig kul.

Cupcakeboks fra søstrene grene

Denne kjøpte jeg på søstrene grene i dag. Tror jeg må kjøpe en til når jeg finner ut av hvor jeg skal ha den.

Jellio møbler

Fant denne kule sida med møbler: "Jellio is about combining childhood fun with interior design. It's placing a few memories in your home, in a very unique way. Look at these pieces as a re...

Magnolia vanilla rainbow cupcakes

Jeg og stesønnen min lagde magnolia vanilla rainbow cupcakes i går kveld. Vi lagde cupcakesetter oppskriften på Magnolia's Vanilla Cupcakes fra detsoteliv.no. Man kan fint bruke andre oppskrift...

Balkonginspirasjon

Jeg har jo nå fått meg balkong. Det er ikke så fristende å begynne å gjøre mye med den nå, men jeg gleder meg til det blir litt varmere i været og jeg kan gjøre den litt koselig. I mellomtiden kan ...

Selvlagde øredobber

Skilpadder med et langt oppheng. Enkle, men veldig fine. Beklager mørke bilder forresten. Jeg har ikke fått så mye lys i den nye leiligheten enda.

Cupcake kjøleskapmagneter

Falt pladask for disse tre kjøleskapsmagnetene fra ThreeRabbits.De skal til og med lukte som ekte cupcakes. Disse har jeg veldig lyst på.

Ønsker meg: Cupcake carrier

Jeg ønsker meg denne her: Det er jo ikke mange praktiske måter å fa med seg mange cupcakes på. Det gjør ofte at jeg heller baker en kake. Men med disse så kunne det ha endra seg.
mycupcake

mycupcake

23, Oslo

I denne bloggen vil jeg skrive om baking, cupcakes, interiør, smykker og ting man kan lage selv. Jeg jobber med interiør, og de andre tingene er sterke interesser som jeg har lyst til å dele med dere.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits