Smykketre

Jeg er egentlig ikke så glad i smykketrær, men nå måtte jeg krype til korset. Siden vi flytta har smykkene ligget i en floke i en skuff, uten at jeg har klart å finne noen praktisk løsning for dem. Så nå måtte jeg kjøpe et smykketre som de hvertfall kan henge på til jeg finner på noe bedre. Det ble dette enkle fra Lisbeth Dahl:Har lånt bildet fra boligfryd, for jeg har ikke fått tatt bilde av mitt enda.
Her får jeg hvertfall plass til både lange og korte smykker og armbånd.

5 kommentarer

Anita

07.apr.2010 kl.21:53

De er jo super praktisk da, greit å slippe å alltid lete etter den andre øredobben ell trylle bort flokene i smykkene... :o)

07.apr.2010 kl.21:56

Veldig praktisk og veldig koselig;)) Jeg selv har valgt å legge de smykkene jeg har i en fin sminkepung:))

Lena Svindland

07.apr.2010 kl.22:07

Dette smykke treet er mye mer praktisk enn det jeg har som er fra menu. Det er det korte treet jeg har, ikke et særlig godt kjøp til lengre smykker!

SV: ja, det er alltid morro å se et rom forvandle seg:) Det er særlig morro hvis kunden gjør noe av det jeg har lagt frem som forslag.

Stine

07.apr.2010 kl.22:20

sv: det er det! Man føler seg så mye friskere med ett strøk ny neglelakk:D

Det smykketreet var kjempefint. Jeg har et smykkeskrin til å ha alle smykkene i men da blir jo alt gjemt og glemt. Men skal kjøpe meg ett smykketre når jeg får større leilighet om ett års tid:D

Keep Smiling

08.apr.2010 kl.09:08

det er jo veldig praktisk da:)

Skriv en ny kommentar

mycupcake

mycupcake

23, Oslo

I denne bloggen vil jeg skrive om baking, cupcakes, interiør, smykker og ting man kan lage selv. Jeg jobber med interiør, og de andre tingene er sterke interesser som jeg har lyst til å dele med dere.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits