Vår på balkongen

Nå er det vår i lufta, og på tide å begynne å tenke på uteplassen. Jeg har i år balkong for første gang og drømmer mye om hvor koslig det skal bli å tilbringe sommerdagene der. Så etter påske skal det handles balkongmøbler og planter.
JEg har allerede begynt å forså noen av tingene jeg vil dyrke der ute.

Her er det paprika, oregao, basilikum og tomat. Disse skal plantes ut etter hvert sammen med andre palnter.

Så nå bare venter jeg, og ser på inspirerende bilder på internett i mellomtida:
God Påske!

4 kommentarer

Husmora :-)

28.mar.2010 kl.17:56

Jeg har også plantet en del frø og masse urter og grønnsaker til å plante ut=) Gleder meg. Vi kjøpte hus i november og har nå stor veranda og stor hage, så gleder meg enormt til å se hva som popper opp, for det har bare vært snø siden vi flyttet inn!

28.mar.2010 kl.19:15

Tenk å sitte der ute og spise loff med jordbær en morgen, eller ha venner over på middag om sommerkveldene:) Så fint det kan gjøres når man setter nok planter der ute! Kjempefine bilder, og veldig fin blogg!

Stine

29.mar.2010 kl.11:43

sv: jaaaa, var kjempegodt! :)

Det er så herlig med hjemmedyrka urter. Bare ut på balkongen og hente basilikum liksom:P

Ellinor Christiansen

29.mar.2010 kl.19:05

Har også første år på balkong i år :) Men her regner det så mye at jeg ikke akkurat har begynt å fantasere om å bruke den enda!

Skriv en ny kommentar

mycupcake

mycupcake

23, Oslo

I denne bloggen vil jeg skrive om baking, cupcakes, interiør, smykker og ting man kan lage selv. Jeg jobber med interiør, og de andre tingene er sterke interesser som jeg har lyst til å dele med dere.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits