Engan skap

0096815pe236898s3Dette skapet fra ikea hadde passa bra til den tropiske stilen jeg håper å skape på badet. Desverre er det bare et garderobeskap, og det finnes ikke ekstra hyller til det. Kan jo ikke akkurat henge alle produktene mine og sånt på en garderobestang.
Synd. Noen som vet om noe annet, billig i samme stil?

6 kommentarer

Frøken Tepose

22.sep.2009 kl.20:57

Nå er ikke jeg noen ekspert men finnes det ikke sånne skuffer som man kan sette inn i skap som ikke har hyller? Enten sånne hvite med sprinkler eller en i tøy (jeg har bare sett den i grønn) som man henger opp inne i skapet. Sikkert fra Ikea begge to. Kanskje ikke like fint, da.

Anita

22.sep.2009 kl.22:17

Joda, dette kan du bruke:) enkle hyller får du kjøpt. Du skrur dem inn selv, Bruk tak-kroker også, så kan du skjule hånddukene. Kanskje må du impregnere skapet om det står nærmere enn 2 m fra dusjen, eller om dette er et veldig fuktig bad.. Jeg snakker av erfaring. Jeg kjøpte også det nydeligste skapet for å ha på badet, men det varte ikke lenge..Kanskje det finnes en spray du kan bruke for å beskytte fukt? Verdt å prøve :) Fint skap.

Musserete

22.sep.2009 kl.22:40

Takk for kommentar på bloggen - og ja, du har helt rett, bilder kommer!!

Lise

22.sep.2009 kl.23:22

Hallo:) Du får skrudd opp plater inni, også finnes det sånne perfekte skuff-innmat på ikea, til sminke osv, som du kan legge den i ;) Som Anita her sier, må du kanskje behandle skapet med noe.. Evt lakk! Men det er ikke nødvendig om det ikke er direkte vannsprut eller over gjennomsnittet fuktig på badet ditt!

Michida

24.sep.2009 kl.13:42

Det skapet der er jo veldig fint : ) Det er et speil på ene døra? Det så jo veldig bra ut. Håper du finner noe lignende.

Lise

24.sep.2009 kl.22:56

Hei! Jeg ser at kommentaren min ikke kom med her igår.. Skapet er bare 70 cm høyt, og husker ikke helt hvor bredt og dypt, men kan sjekke på jobb imorgen :)

Skriv en ny kommentar

mycupcake

mycupcake

23, Oslo

I denne bloggen vil jeg skrive om baking, cupcakes, interiør, smykker og ting man kan lage selv. Jeg jobber med interiør, og de andre tingene er sterke interesser som jeg har lyst til å dele med dere.

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits